page_banner

Kumaha Pilih Pitch Led Display Leutik?

Nalika milih atampilan LED pitch leutik, aya sababaraha faktor nu kudu mertimbangkeun pikeun mastikeun yén tampilan meets kabutuhan Anjeun. Ieu sababaraha faktor konci anu kedah dipertimbangkeun:

faktor konci mertimbangkeun

Pitch piksel:

 Pitch piksel

Pitch piksel nujul kana jarak antara unggal piksel dina tampilan LED. Sacara umum, langkung alit pitch, langkung luhur résolusi sareng langkung saé kualitas gambar. Nanging, tampilan pitch anu langkung alit tiasa langkung mahal, janten penting pikeun saimbangkeun anggaran anjeun sareng kabutuhan kualitas gambar anjeun.

Jarak nempoan:

 Nempo Jarak

Jarak panempoan nyaéta jarak antara panempo sareng tampilan LED. Pintonan pitch anu langkung alit biasana langkung cocog pikeun jarak tempoan anu langkung caket, sedengkeun tampilan pitch anu langkung ageung langkung saé pikeun jarak tempoan anu langkung panjang. Pastikeun mertimbangkeun jarak nempoan has pikeun panongton anjeun nalika milih ukuran pitch.

Caang:

 Caang Kacaangan tampilan LED diukur dina nits, sareng éta nangtukeun kumaha kinerja tampilan dina kaayaan cahaya anu béda. Upami tampilan anjeun bakal dianggo dina lingkungan anu terang, anjeun panginten peryogi tampilan kacaangan anu langkung luhur pikeun mastikeun pisibilitas anu saé.

 Laju Refresh:

 Laju nyegerkeun Laju refresh nyaéta jumlah kali per detik yén tampilan ngamutahirkeun gambarna. Laju refresh nu leuwih luhur bisa ngurangan penampilan blur gerak jeung ningkatkeun smoothness playback video.

Babandingan Kontras:

 Babandingan kontras Babandingan kontras ngukur bédana antara bagian anu paling terang sareng poék dina tampilan. Rasio kontras anu langkung luhur tiasa ningkatkeun kajelasan sareng kabacaan tampilan.

Perlindungan luhur:

 panyalindungan tinggi Ukuran panyalindungan anu saé tiasa manjangkeun umur layar tampilan LED sareng ningkatkeun efisiensi pamakean. SRYLED ViuTV séri LED mintonkeun buktina lebu, waterproof jeung anti tabrakan. Lapisan epoksi COB nyayogikeun panyalindungan padet pikeun tampilan anu rapuh. Éta tiasa dibersihkeun langsung ku kaén beueus pikeun ngabéréskeun masalah anu disababkeun ku nabrak, tabrakan, kalembaban, sareng korosi semprot uyah.

Ku mertimbangkeun faktor ieu, anjeun tiasa milih tampilan LED pitch leutik nu meets kabutuhan Anjeun tur delivers kualitas luhur, visuals vibrant.

 

waktos pos: May-09-2023

warta patali

Ninggalkeun Pesen Anjeun