page_banner

Kepiye Pilih Tampilan Led Pitch Cilik?

Nalika milih atampilan LED pitch cilik, ana sawetara faktor sing kudu nimbang kanggo mesthekake yen tampilan meets kabutuhan. Ing ngisor iki sawetara faktor utama sing kudu ditimbang:

faktor kunci kanggo nimbang

Pitch piksel:

 Jarak piksel

Pitch piksel nuduhake jarak antarane saben piksel ing tampilan LED. Umumé, pitch sing luwih cilik, resolusi sing luwih dhuwur lan kualitas gambar sing luwih apik. Nanging, tampilan pitch sing luwih cilik bisa luwih larang, mula penting kanggo ngimbangi anggaran sampeyan karo kabutuhan kualitas gambar.

Jarak Ndeleng:

 Ndeleng Jarak

Jarak ndeleng iku jarak antarane panampil lan tampilan LED. Tampilan pitch sing luwih cilik biasane luwih cocog kanggo jarak ndeleng sing luwih cedhak, dene tampilan pitch sing luwih gedhe luwih apik kanggo jarak sing luwih dawa. Priksa manawa nimbang jarak tampilan sing khas kanggo pamirsa nalika milih ukuran pitch.

padhange:

 padhang Cahya tampilan LED diukur ing nits, lan nemtokake kinerja tampilan ing kahanan cahya sing beda. Yen tampilan sampeyan bakal digunakake ing lingkungan sing padhang, sampeyan bisa uga mbutuhake tampilan padhang sing luwih dhuwur kanggo njamin visibilitas sing apik.

 Refresh Rate:

 Refresh rate Tingkat refresh yaiku jumlah kaping per detik yen tampilan nganyari gambar. Tingkat refresh sing luwih dhuwur bisa nyuda tampilan blur lan nambah kelancaran puter maneh video.

Rasio kontras:

 Rasio kontras Rasio kontras ngukur prabédan antarane bagean sing paling padhang lan paling peteng ing tampilan. Rasio kontras sing luwih dhuwur bisa nambah kajelasan lan keterbacaan tampilan.

Perlindhungan dhuwur:

 Proteksi dhuwur Ukuran proteksi sing apik bisa ndawakake umur layar tampilan LED lan nambah efisiensi panggunaan. Layar LED seri ViuTV SRYLED minangka bukti bledug, anti banyu lan anti tabrakan. Lapisan epoksi COB nyedhiyakake perlindungan sing padhet kanggo tampilan sing rapuh. Bisa di resiki langsung nganggo gombal lembab kanggo ngrampungake masalah sing disebabake nabrak, impact, kelembapan, lan korosi semprotan uyah.

Kanthi nimbang faktor kasebut, sampeyan bisa milih tampilan LED pitch cilik sing nyukupi kabutuhan sampeyan lan menehi visual sing sregep lan berkualitas.

 

Wektu kirim: Mei-09-2023

warta related

Ninggalake Pesen Panjenengan