page_banner

1. Pengetahuan Produk

(1) Apa jinis produk sing bisa sampeyan tawarkan?

Kita bisa ngasilake kabeh jinis tampilan LED, kayata tampilan LED iklan njero ruangan lan ruangan, tampilan LED sewa, tampilan LED stadion, tampilan LED poster, tampilan LED atap taksi, tampilan LED tiang lampu, tampilan LED truk / trailer, tampilan LED lantai, tampilan LED transparan, tampilan LED fleksibel lan tampilan LED selaras liyane.

(2) Apa tegese P2 P3 P3.9 P4...?

P stands for Jarak, tegese tetanggan rong piksel jarak tengah. P2 tegese jarak rong piksel yaiku 2mm, P3 tegese jarak piksel yaiku 3mm.

(3) Apa prabédan kanggo P2.6, P2.9 lan P3.91 tampilan LED?

Bentenane utama yaiku resolusi lan jarak pandang. Nomer sawise P luwih cilik, resolusie luwih dhuwur, lan jarak pandang sing paling apik luwih cendhek. Mesthi, padhange, konsumsi etc uga beda.

(4) Apa tegese refresh rate?

Tingkat refresh nuduhake kaping pirang-pirang saben detik tampilan bisa nggambar gambar anyar. Sing luwih murah tingkat refresh, gambar sing luwih kedhip. Yen perlu asring njupuk foto utawa video, kayata live streaming, panggung, studio, teater, tingkat refresh layar tampilan LED kudu paling sethithik 3840Hz. Nalika kanggo nggunakake pariwara ruangan, tingkat refresh luwih saka 1920Hz bakal oke.

(5) Kepiye carane milih tampilan LED sing cocog?

Sampeyan kudu ngandhani lingkungan instalasi (ing njero ruangan / ruangan), skenario aplikasi (iklan / acara / klub / lantai / langit-langit, lsp), ukuran, jarak ndeleng lan anggaran yen bisa. Yen duwe panjalukan khusus, tulung marang dodolan kanggo nggawe solusi sing paling apik.

(6) Apa bedane antarane tampilan LED njero ruangan lan ruangan?

Tampilan LED ruangan tahan banyu lan nduweni padhange dhuwur, bisa digunakake ing dina udan lan bisa katon kanthi jelas ing srengenge. Tampilan LED ruangan uga bisa digunakake ing njero ruangan, kudu nyuda padhange. Nalika tampilan LED njero ruangan mung bisa digunakake kanggo esuk utawa wengi ing njero ruangan utawa srengenge (ing njaba ruangan).

(7) We tuku tampilan LED kanggo siaran, carane kita bisa supaya darurat?

Kita bisa ngatur sumber daya serep lan kertu panrima kanggo tampilan LED, supaya ora masalah transmisi sinyal lan daya.

 

3. Kualitas

(1) Kepiye sampeyan njamin kualitas produk sampeyan?

Saka tuku bahan mentah menyang kapal, saben langkah nduweni sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin tampilan LED kanthi kualitas apik, lan kabeh tampilan LED kudu diuji paling ora 72 jam sadurunge dikirim.

(2) Apa sertifikat kualitas sampeyan duwe?

SRYLED kabeh tampilan LED ngliwati CE, RoHS, FCC, lan sawetara produk sing entuk sertifikat CB lan ETL.

(3) Pengontrol apa sing sampeyan gunakake?

Kita utamané nggunakake sistem kontrol Novastar, yen perlu, kita uga nggunakake Huidu, Xixun, Linsn etc sistem kontrol miturut customer's syarat nyata.

5. Wektu Produksi

(1) Suwene wektu sampeyan kudu ngasilake?

Kita duwe tampilan LED P3.91 ing saham, sing bisa dikirim sajrone 3 dina. Kanggo urutan tampilan LED biasa, kita butuh wektu produksi 7-15 dina, lan yen perlu layanan ODM & OEM, wektu kudu dibahas.

6. Layanan sawise sale

(1) Suwene wektu garansi produk sampeyan?

Wektu babar pisan kita 3 taun.

(2) Apa dhukungan teknis sampeyan duwe?

Kita bisa menehi pelatihan teknis gratis nalika sampeyan ngunjungi pabrik. Lan kita bisa nyedhiyani gambar sambungan CAD lan video kanggo pitutur marang kowe carane nyambungake tampilan LED, lan engineer bisa nuntun sampeyan carane nggawe iku bisa dening remot.

2. Tipe Perusahaan

(1) Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

 SRYLED minangka pabrik tampilan LED profesional wiwit 2013. Kita duwe jalur produksi dhewe, lan kapasitas produksi luwih saka 3,000 meter persegi saben sasi.

4. Pembayaran

(1) Apa istilah pembayaran sing sampeyan tampa?

Kita nampa simpenan 30% sadurunge produksi tampilan LED, lan imbangan 70% sadurunge dikirim.

(2) Apa cara pembayaran sampeyan nampa?

T / T, Western Union, PayPal, kertu kredit, awis, L / C kabeh oke.

6. Pangiriman

(1) Apa paket sampeyan nggunakake?

Kita biasane nggunakake kothak kayu anti-goyang lan kasus pesawat sing bisa dipindhah kanggo ngemas tampilan LED, lan saben panel video LED dikemas kanthi tas plastik.

 

(2) Apa cara pengiriman sing sampeyan gunakake?

Yen pesenan sampeyan ora penting, pengiriman laut minangka pilihan sing apik (door to door ditrima), biaya efektif. Yen pesenan urgent, banjur kita bisa kapal dening pesawat utawa Express door to door service, kayata DHL, FedEx, UPS, TNT.

(3) Suwene wektu pengiriman?

Kanggo pengiriman segara, biasane udakara 7-55 dina, pengiriman udara butuh 3-12 dina kerja, Ekspres butuh 3-7 dina kerja.

Ninggalake Pesen Panjenengan


Ninggalake Pesen Panjenengan