page_banner
  • Poster LED Témbongkeun Movable 4G WIFI USB Control Colokkeun na Play
  • Poster LED Témbongkeun Movable 4G WIFI USB Control Colokkeun na Play
  • Poster LED Témbongkeun Movable 4G WIFI USB Control Colokkeun na Play

Poster LED Témbongkeun Movable 4G WIFI USB Control Colokkeun na Play

Nyolok jeung Play

Beurat hampang & Profil langsing

Pangropéa hareup Sadia

Laju Anyarkeun Tinggi, Henteu aya Garis Panyeken

Splicing Seamless kalawan sababaraha LED Poster Tunggal

 


  • Jumlah Pesanan Min.:2 sapotong
  • Kamampuhan suplai:3000 Méter pasagi per Bulan
  • Sertipikat:CE, RoHS, FCC, LVD
  • Garansi:3 Taun
  • pamayaran:Kartu kiridit, T / T, Western Union, PayPal
  • Naon anu kuring tiasa Ngadalikeun Pintonan Poster Led?

      SRYLED's Smart LED Poster Display Screen mangrupikeun layar mandiri anu pikaresepeun sareng canggih anu dirancang pikeun nunjukkeun pidéo sareng gambar anu pikaresepeun dina sababaraha setélan. Tampilan LED poster jero ruangan ieu, ogé katelah eunteung layar poster LED atanapi layar Poster LED anu dicerminkeun, mangrupikeun alat anu serbaguna anu ditujukeun pikeun nganteurkeun hasil anu luar biasa pikeun kampanye iklan anjeun.

    Prestasi Pinunjul anu dipimpin: Naha di jero ruangan atanapi di luar, di toko ritel, pusat balanja, acara, atanapi paméran, SRYLED's Smart LED Poster Display Screen nampilkeun kampanye iklan anjeun dina mode modern sareng dinamis, narik perhatian langkung sareng ngahasilkeun kauntungan anu langkung ageung pikeun merek anjeun. .

    Desain Multi-fungsi: Éta tiasa beroperasi sacara mandiri sareng ngadukung ngahubungkeun dugi ka 10 poster layar LED pikeun nyiptakeun layar anu ageung.témbok video LED, dilembur mintonkeun eusi pikaheraneun. Naha anjeun milih pilihan mandiri, dipasang dina témbok, atanapi gantung, atanapi bahkan ningkatkeunana ku splicing kreatif pikeun nambihan sentuhan pribadi anjeun, Smart LED Poster Display Screen kami nyayogikeun kabutuhan anjeun.

    Ringan sareng Portabel: Nampilkeun ciri anu mulus, enteng, portabel, sareng ramah-pamaké, anjeun tiasa kalayan gampang ngaklik pikeun nampilkeun kontén dina format anu béda. Kalenturan ieu ngajantenkeun alat pariwara anu idéal bari ogé nyumbang kana tabungan biaya dina ngagantian sareng pangropéa.

    MilihSRYLED ensures Anjeun ngalaman poster inovatif panganyarna dipingpin solusi tampilan, nyadiakeun Anjeun sareng poster pangalusna parabot LED ngajamin hiji pangalaman luar biasa pikeun kampanye iklan Anjeun. Kami didédikasikeun pikeun nganteurkeun Layar Pintonan Poster LED anu luar biasa kalayan téknologi canggih sareng pagelaran luar biasa, ngajantenkeun merek anjeun nangtung di pasar.

    Wifi Control Poster Led Témbongkeun Colokkeun & Play

    SRYLED poster tampilan LED bisa dikawasa ku 3G, 4G, WIFI, USB jeung kabel LAN. Video bisa diputer sacara otomatis sawaktos Anjeun nyolok eta.

    poster dipingpin pinter
    P2.5 dipingpin poster tampilan

    Smart Led Poster Pangropéa hareup

    modul LED jeung kartu controller bisa dijaga ti sisi hareup, éta leuwih merenah tur gampang beroperasitampilan poster digital

    Poster Dipingpin Témbongkeun Rupa-rupa Cara Instalasi

    SRYLED Smart poster layar LED bisa nangtung di lantai, ogé bisa mindahkeun kalawan roda, sajaba ti, Anjeun bisa ngagantung atawa dipasang dina témbok. Salajengna, sagala jinis instalasi kreatif sareng DIY sayogi.

    poster dipingpin tampilan

    Digital Poster Témbongkeun Splicing Seamless

    Kusabab desain husus, sababaraha poster LED pinter tunggal bisa splicing kana témbok video dipingpin mulus badag. Tur anjeun bisa maénkeun eusi sarua atawa béda dina unggaldigitallayar poster LED.

    dipingpin poster tampilan
    dipingpin layar poster

    Sababaraha Propil Warna

    Warna tampilan poster LED digital SRYLED tiasa disaluyukeun, warna hideung, bodas sareng beureum populér.

    tampilan poster digital
    dipingpin poster P2.5

    Wifi Control Poster Led Témbongkeun Desain Sampurna

    Pikeun nyumponan pamenta palanggan, SRYLED ngarancang 2.0 versi wifi kontrol poster anu dipimpin , Cai mibanda sababaraha liang dispassion panas, dewan acrylic, colokan sinyal jeung colokan kakuatan. Sagedengeun ti eta, eta boga loba panganteur sinyal, bisa dikawasa ku 3G, 4G, WIFI, USB jeung LAN.

    Jasa Kami

    1, Pelatihan téknis gratis upami diperyogikeun. --- Klién tiasa nganjang ka pabrik SRYLED, sareng teknisi SRYLED bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngagunakeun tampilan LED digital sareng ngalereskeun tampilan LED Smart.

    2, profésional sanggeus jasa diobral.

    ---Teknisi kami bakal ngabantosan anjeun ngonpigurasikeun tampilan LED digital ku jarak jauh upami anjeun henteu terang kumaha carana ngadamel layar Poster LED jalan.

    --- Urang ngirim Anjeun suku cadang Smartmodul LED , catu daya, kartu controller jeung kabel. Sareng kami ngalereskeun modul anu dipimpin poster pikeun anjeun sadayana hirup.

    3, LOGO print. --- SRYLED tiasa nyitak LOGO gratis sanaos ngagaleuh 1 potongan sampel.

    FAQ

    Q. Sabaraha lami diperlukeun pikeun ngahasilkeun? ---A. waktos produksi urang téh 7-20 poé gawé, gumantung kana kuantitas urutan.

    Q. Sabaraha lami teu pengiriman barang? ---A. Express jeung pengiriman barang hawa biasana nyandak 5-10 poé. pengiriman barang laut nyokot ngeunaan 15-55 poé nurutkeun nagara béda.

    Q. Naon istilah dagang anjeun ngarojong? ---A. Urang biasana ngalakukeun istilah FOB, CIF, DDU, DDP, EXW.

    Q. Ieu kahiji kalina pikeun ngimpor, Kuring henteu weruh kumaha carana ngalakukeun. ---A. Kami nawiskeun DDP door to door service, anjeun ngan ukur kedah mayar kami, teras ngantosan nampi pesenan.

    Q. Paket naon anu anjeun anggo? ---A. Kami nganggo roadcase anti goyang atanapi kotak lapis.

    Q. Dupi urang ngabersihan layar poster LED sanggeus pamakéan lila? ---A. Leres, saatos listrikna pareum, anjeun tiasa ngusap ku kaén anu garing atanapi baseuh, tapi TANGAN ngantepkeun cai asup kana tampilan anu dipimpin poster.

    Kumaha Urang?

    1, Jenis pesenan - Urang gaduh seueur poster modél penjualan panas témbok pidéo LED siap dikirim, sareng kami ogé ngadukung OEM sareng ODM. Urang tiasa ngaropea ukuran layar LED, bentuk, pitch piksel, warna jeung pakét nurutkeun pamundut customer urang.

    2, Metode pamayaran - T / T, L / C, PayPal, kartu kiridit, Western Union sareng kas sadayana sayogi.

    3, cara pengiriman barang - Urang biasana ngilikan ku laut atawa ku hawa. lamun pesenan téh urgent, express kayaning UPS, DHL, FedEx, TNT jeung suweng téh sadayana oke.

    OEM

    Digital Poster Témbongkeun Video

    Aplikasi Témbongkeun Poster Digital

    SRYLED Smart LED tampilan poster biasana dipaké di mall balanja, stasiun, toko ritel, showcase, paméran jsb.

    dipingpin poster
    poster wifi
    poster dipingpin layar
    poster wi fi

    Parameter produk

     

    P1.86

    P2

    P2.5

    P3

    Pitch piksel

    1,86 mm

    2 mm

    2,5 mm

    3 mm

    Kapadetan

    289.050 titik/m2

    250.000 titik / m2

    160.000 titik / m2

    105.688 titik/m2

    Tipe Led

    SMD1515

    SMD1515

    SMD2121

    SMD2121

    Ukuran layar

    640 x 1920 mm

    640 x 1920 mm

    640 x 1920 mm

    640 x 1920 mm

    Resolusi layar

    344 x 1032 titik

    320 x 960 titik

    256 x 768 titik

    208 x 624 titik

    Bahan Propil

    alumunium

    alumunium

    alumunium

    alumunium

    Beurat layar

    40kg

    40kg

    40kg

    40kg

    Métode drive

    1/43 Nyeken

    1/40 Nyeken

    1/32 Nyeken

    1/26 Nyeken

    Jarak Ningali Pangalusna

    1-20m

    2-20m

    2-25m

    3-30m

    Caang

    900 nit

    900 nit

    900 nit

    900 nit

    Tegangan Input

    AC110V/220V ± 10%

    AC110V/220V ± 10%

    AC110V/220V ± 10%

    AC110V/220V ± 10%

    Konsumsi Daya Max

    900W

    900W

    900W

    900W

    Konsumsi Daya Rata

    400W

    400W

    400W

    400W

    Jalan Kontrol

    3G / 4G / WIFI / USB / LAN

    3G / 4G / WIFI / USB / LAN

    3G / 4G / WIFI / USB / LAN

    3G / 4G / WIFI / USB / LAN

    Aplikasi

    jero rohangan

    jero rohangan

    jero rohangan

    jero rohangan

    Sertipikat

    CE, RoHS, FCC

    CE, RoHS, FCC

    CE, RoHS, FCC

    CE, RoHS, FCC

    Naha Pilih SRYLED dipimpin poster?

      1. Pintonan Pinunjul: Poster LED pinter SRYLED nangtung kalayan pagelaran anu dipimpin d luar biasa. Ngamangpaatkeun téhnologi poster digital canggih dipingpin, poster digital dipingpin ieu nganteurkeun gambar vibrant, jelas, tur luhur-kontras, mastikeun eusi Anjeun nyengkram perhatian dina setting mana wae tur nyadiakeun dampak visual unparalleled pikeun brand anjeun sarta pesen.

      2. Desain Ringan Ultra-Slim: Poster SRYLED Smart LED ngautamakeun desain anu ramping sareng énténg pikeun nyumponan sababaraha syarat pamandangan. Desain ultra-langsing teu ngan ngamungkinkeun pikeun instalasi fléksibel tapi ogé ngaminimalkeun tapak suku spasial, nawarkeun kabebasan gede pikeun spasi komérsial, toko ritel, jeung tempat acara.

      3. Pembaruan Eusi Gampang sareng Fleksibel: Ngamutahirkeun kontén dina poster SRYLED LED layar gampang pisan, henteu meryogikeun kaahlian khusus. Kalayan kamampuan kadali jauh, anjeun tiasa kalayan gampang ngarobih eusi tampilan, nyayogikeun kalenturan anu luhur pikeun pangguna pikeun ngapdet sareng nyaluyukeun inpormasi promosi iraha waé, dimana waé, mastikeun eusi anjeun tetep seger sareng pikaresepeun.

      4. Kaandalan sareng Daya Tahan Luar Biasa: SRYLED nempatkeun premium dina kualitas produk sareng reliabilitas. Poster LED Layar boast durability luar biasa, ngajaga kinerja stabil leuwih période nambahan pamakéan. Bahan kualitas luhur sareng prosés manufaktur mastikeun yén poster wifi gaduh résistansi anu saé pikeun angin, cai, sareng lebu, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sagala rupa lingkungan jero ruangan sareng luar.

      5. Ramah Lingkungan sareng Éfisién Énergi: Poster anu dipimpin pinter SRYLED kalebet téknologi hemat energi anu canggih, nawiskeun konsumsi énergi anu langkung handap sareng umur panjang dibandingkeun sareng lampu tradisional sareng solusi tampilan. Ieu henteu ngan ukur ngabantosan ngirangan runtah énergi tapi ogé nyumbang kana nurunkeun biaya operasional, janten pilihan anu ramah lingkungan sareng biaya-éféktif pikeun iklan sareng promosi.

      Pembaruan Eusi Gampang sareng Fleksibel: Ngamutahirkeun eusi dina tampilan poster SRYLED LED gampang pisan, henteu meryogikeun kaahlian khusus. Kalayan kamampuan kadali jauh, anjeun tiasa kalayan gampang ngarobih eusi tampilan dled, nyayogikeun kalenturan anu luhur pikeun pangguna pikeun ngapdet sareng nyaluyukeun inpormasi promosi iraha waé, dimana waé, mastikeun eusi anjeun tetep seger sareng pikaresepeun.

    1. Kaandalan sareng Daya Tahan Luar Biasa: SRYLED nempatkeun premium dina kualitas produk sareng reliabilitas. Poster LED pinter gaduh daya tahan anu luar biasa, ngajaga kinerja stabil salami pamakean anu berkepanjangan. Bahan kualitas luhur sareng prosés manufaktur mastikeun yén poster WIFI gaduh résistansi anu saé pikeun angin, cai, sareng lebu, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun sagala rupa lingkungan jero ruangan sareng luar.

    2. Ramah Lingkungan sareng Éfisién Énergi: Poster LED pinter SRYLED kalebet téknologi hemat energi canggih, nawiskeun konsumsi énergi anu langkung handap sareng umur panjang dibandingkeun sareng lampu tradisional sareng solusi tampilan dled. Ieu henteu ngan ukur ngabantosan ngirangan runtah énergi tapi ogé nyumbang kana nurunkeun biaya operasional, janten pilihan anu ramah lingkungan sareng biaya-éféktif pikeun iklan sareng promosi.

    Kumaha carana milih poster LED anu cocog pikeun bisnis kuring?

    Pertimbangkeun Fitur Poster Smart LED:
    Nalika milih poster LED anu cocog pikeun bisnis anjeun, prioritaskeun anu gaduh fitur pinter. Pilarian pilihan sareng fungsionalitas canggih sapertos manajemén eusi jauh, kamampuan jadwal, sareng integrasi gampang sareng platform digital. A poster LED pinter ngidinan Anjeun pikeun ngapdet eusi seamlessly, mastikeun yén pesen promosi anjeun salawasna ayeuna jeung ngalakonan. Fitur sapertos konektipitas Wi-Fi sareng téknologi tampilan dLED nyumbang kana solusi iklan anu langkung dinamis sareng efisien pikeun bisnis anjeun.

    Evaluasi Kualitas sareng Ukuran Tampilan:
    Perhatoskeun kualitas tampilan sareng ukuran poster LED. Milih tampilan LED poster nu nawarkeun resolusi luhur sarta kelir caang sangkan eusi Anjeun visually pikaresepeun. Mertimbangkeun ukuran layar poster LED dina hubungan spasi instalasi dimaksudkeun, mastikeun eta ngarebut perhatian panongton target Anjeun éféktif. Poster digital LED ukuran anu saé sareng kualitas luhur bakal ningkatkeun dampak sakabéh kampanye iklan anjeun, ngajantenkeun aranjeunna langkung émut sareng pikaresepeun pikeun pamirsa.

    Pariksa Kustomisasi sareng Versatility:
    Pilih poster LED anu nyayogikeun pilihan kustomisasi pikeun saluyu sareng kabutuhan merek sareng pamasaran bisnis anjeun. Kamampuhan pikeun ngaropea eusi pikeun promosi atanapi acara khusus penting pisan pikeun maksimalkeun efektivitas tampilan poster digital anjeun. Pilarian fitur sapertos témplat anu tiasa disaluyukeun, transisi dinamis, sareng pilihan perenah anu serbaguna. Poster LED anu serbaguna sareng disesuaikan, ditambah ku kamampuan poster Wi-Fi, ngamungkinkeun anjeun adaptasi strategi pariwara anjeun kalayan gampang, janten investasi anu berharga pikeun promosi rupa-rupa produk atanapi jasa dina bisnis anjeun.

    Kumaha carana masang sareng nyetél tampilan poster LED tunggal?

    Saatos nampi bungkusan poster LED, anjeun bakal nampi asesoris tampilan Poster LED anu dipilih pikeun tujuan pamasangan anjeun sareng layar lengkep anu ditangtayungan ku kabinet anu henteu ngabutuhkeun padamelan tambahan pikeun ngumpul.

    Pikeun floor stand, naon kudu maneh mun geus nempatkeun bracket babarengan jeung ngalereskeun ka kabinet jeung screws. Pikeun siling-gantung sareng témbok-pasangan, kurung sareng sekrup pikeun siling sareng témbok dipasang bakal disayogikeun.

    Saatos poster LED HD dipasang, anjeun bakal ngalakukeun setelan. Léngkah munggaran nyaéta nyambungkeun kabel listrik kana Poster LED sareng nyolok kana stop kontak. Kadua, hurungkeun komputer anjeun sareng buka parangkat lunak anu disayogikeun ku kami. Biasana, setelan standar diaktipkeun pikeun poster LED individu ku kituna anjeun henteu kedah ngarobih parameter sateuacan anjeun tiasa unggah program ka poster éta. Pidéo sareng manual pituduh bakal dikirim sareng bungkusan.

    Naha Témbongkeun Poster LED hemat energi?

    Sumuhun. Poster LED digital mangrupikeun jinis tampilan poster énggal anu ngagunakeun lampu-emitting-dioda (LED) hemat energi pikeun nyiptakeun gambar. Dibandingkeun sareng layar LCD, layar poster LED langkung hémat énergi sareng umurna langkung panjang. Beda sareng layar LCD kalayan lampu tukang anu ngabutuhkeun sumber cahaya luar janten salawasna bercahaya supados gaduh visualisasi warna, poster LED ngan bakal meakeun énergi nalika nampilkeun gambar warna-warni, sanés pikeun hideung dina layar.

    Sagedengeun ti eta, poster LED digital deployed pikeun pamakéan indoor teu boga paménta tinggi pikeun kacaangan, jadi eta ngagunakeun tegangan low DC catu daya nu ngajadikeun eta aman pikeun pamakéan sabudeureun urang, sarta ogé ramah-eco, hiji pilihan alus teuing pikeun usaha. anu hoyong ngirangan tapak suku karbon sareng ngamajukeun kelestarian.

    Naha kuring tiasa nganggo poster LED Smart pikeun pariwara luar?

    Sumuhun. Kami gaduh vérsi luar tina poster LED Smart sareng LED Poster kacaangan anu langkung luhur sareng desain tahan cai anu cocog pikeun pariwara luar. Kacida scratch-tahan jeung cai-tahan, tipe langsing outdoor digital poster LED idéal pikeun iklan outdoor dina sagala jinis kondisi cuaca.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ninggalkeun Pesen Anjeun