page_banner
  • 3840Hz Indoor P2.9 Layar LED kanggo Konser Stage Background
  • 3840Hz Indoor P2.9 Layar LED kanggo Konser Stage Background
  • 3840Hz Indoor P2.9 Layar LED kanggo Konser Stage Background

3840Hz Indoor P2.9 Layar LED kanggo Konser Stage Background

Splicing mulus

Proteksi pojok

Dukungan Right Angle Splicing

Warna Handle sing disesuaikan

 

 

 


  • Jumlah Pesanan Min:2 bêsik
  • Kapabilitas sumber:3000 kothak Meter saben Sasi
  • Sertifikat:CE, RoHS, FCC, LVD
  • Garansi:3 taun
  • Pembayaran:Kartu Kredit, T/T, Western Union, PayPal
  • Proteksi pojok

     

    Panel video LED rental seri RAX duwe peralatan proteksi sudhut 4pcs, bakal nglindhungi panel LED supaya ora rusak nalika proses transportasi lan perakitan.

    1_05
    1_09

    Dukungan Right Angle Splicing

    Panel dinding video LED seri RAX ndhukung splicing sudut tengen, supaya bisa digunakake kanggo kolom sudut tengen.

    Splicing mulus

    Panel LED seri RAX 500x500mm lan panel LED 500x1000mm bisa disambungake ing ngarep kiwa nengen lan saka ndhuwur nganti ngisor.

    10

    Layanan Kita

    Garansi 1,3 taun. --- SRYLED nawakake garansi 3 taun kanggo kabeh tembok video LED. Kita bisa ndandani utawa ngganti aksesoris gratis sajrone wektu kasebut.

    2, 3 dina pangiriman --- Kita duwe akeh panel tampilan LED P3.91 njero ruangan ruangan lan ruangan ing saham, sing bisa dikirim sajrone 3 dina.

    3, Tuku siji-mandeg. --- SRYLED nyedhiyakake ora mung layar tampilan LED, nanging uga ngedol peralatan sing gegandhengan karo panggung, kayata lampu panggung, truss, struktur tumpukan, speaker dll.

    4, OEM lan ODM.--- Dhukungan SRYLED ngaturwerna, ukuran lanwujudkanggo tampilan LED, lan kita bisa free print LOGO ing panel LED utawa paket sanajan tuku 1 sampel Piece.

    Aplikasi

    Panel tembok LED seri SRYLED RAX bisa nggawe tembok video LED njero ruangan lan ruangan. Utamane digunakake kanggo klub, wedding, konser, acara, konferensi, latar mburi panggung tampilan LED.

    tampilan LED latar mburi
    layar LED latar mburi
    tampilan LED pasamuwan
    tampilan LED sudhut mlengkung

    Parameter produk

     

    P2.976

    Pitch Piksel

    2,976 mm

    Kapadhetan

    112910 titik / m2

    Tipe Led

    SMD2121

    Ukuran Panel

    500 x 500 mm

    Resolusi Panel

    168 x 168 titik

    Bahan Panel

    Die Casting Aluminium

    Bobot Panel

    7 kg

    Metode Drive

    1/16 Pindai

    Jarak Deleng Paling Apik

    4-40m

    padhang

    900 niku

    Tegangan Input

    AC 110V/220V ± 10%

    Suhu Kerja

    -20 ℃ ~ + 50 ℃

    Konsumsi Daya Maks

    800W

    Konsumsi Daya Rata-rata

    300W

    Aplikasi

    njero ruangan

    Umur urip

    100.000 Jam


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Ninggalake Pesen Panjenengan