rental dipingpin tampilan
tampilan LED 3D mata taranjang
sryx3
studio produksi virtual

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2013, SRYLED nyaéta produsén tampilan LED ngarah dumasar di Shenzhen, urang ngahususkeun dina ngalamar rupa-rupa kualitas luhur, produk diandelkeun pikeun nyocogkeun rupa-rupa aplikasi, kaasup indoor na outdoor iklan tampilan LED, indoor na outdoor rental tampilan LED, bal perimeter tampilan LED, pitch leutik LED tampilan, poster tampilan LED, transparan LED tampilan, taksi luhureun tampilan LED, lanté tampilan LED sarta bentukna husus kreatif LED tampilan.

Maca deui

bérita paling énggal

  • Indoor LED Témbongkeun

    Indoor LED Témbongkeun

    SRYLED tampilan LED indoor bisa dipasang sagala rupa tempat, kayaning garéja, kamar pasamoan, 90 derajat kolom jeung bioskop.Éta gaduh résolusi anu luhur sareng warna anu terang pikeun narik langkung seueur pamiarsa.

  • Iklan LED Display

    Iklan LED Display

    SRYLED tampilan LED outdoor kalawan IP 65 tingkat waterproof, éta bisa dipaké dina sagala jinis cuaca.Kacaangan tinggi 4500 - 7000 nits tampilan LED outdoor, nu bisa adaptasi jeung lingkungan éksternal béda.

  • UHD LED Témbongkeun

    UHD LED Témbongkeun

    SRYLED bisa ngahasilkeun pitch LED tampilan P0.9 pangleutikna, éta bisa ngahontal 4K nyata jeung resolusi 8K kalawan aréa leutik.Sajaba ti éta, urang ogé boga P1.25, P1.56, P1.6, P1.8, P1.9 HD tampilan LED pikeun nyocogkeun kagiatan béda.

  • Panggung LED Témbongkeun

    Panggung LED Témbongkeun

    SRYLED panggung LED tampilan anu hampang tur langsing, aranjeunna gampang pikeun ngumpul jeung cabut.Hiji panel LED bisa dirakit dina 10 detik.Sadaya tampilan LED panggung urang gaduh tingkat refresh anu luhur sahenteuna 3840Hz, pikeun mastikeun gambar kualitasna saé nalika dipoto.

  • Poster LED Témbongkeun

    Poster LED Témbongkeun

    Nalika mareuman tampilan poster LED, éta tiasa dianggo salaku eunteung.Nalika dihurungkeun, éta tiasa nunjukkeun pidéo sareng gambar pikeun iklan.Produk anu sampurna pikeun paméran, bar, toko ritel sareng meja payun perusahaan.

  • Mobil LED Témbongkeun

    Mobil LED Témbongkeun

    SRYLED mobil tampilan LED cocog pikeun sagala jinis model mobil, biasana dipasang dina hateup taksi.Kacaanganna tiasa disaluyukeun sacara otomatis (peryogi nambihan sénsor cahaya) dina waktos anu béda.

Ninggalkeun Pesen Anjeun