page_banner

SRYLED обезбедува комплетна палета на внатрешен LED дисплеј за црква, сцена, конференции, театар, трговски центри, прозорец, ресторан, хотел.Имаме редовен внатрешен фиксен LED дисплеј, транспарентен LED дисплеј, флексибилен LED дисплеј.

 

Нашиот внатрешен LED дисплеј е преден пристап, попогоден е за инсталација и одржување и може да заштеди повеќе простор.Освен тоа, можеме да ја прилагодиме големината и формата според вашите барања.

 

 • Внатрешно рекламирање LED дисплеј на ѕид, преден пристап

  Предно одржување

  Бесплатна челична конструкција

  Дизајн со прав агол

  Лесна инсталација

  Лесна и тенка

   

  Истражувапроизводи
  Внатрешно рекламирање LED дисплеј на ѕид, преден пристап
 • Флексибилен LED дисплеј за креативна неправилна форма

  Тенок, лесен и податлив

  Голем агол на гледање

  Креативно како сакате

  Непречено спојување, супер висока плошност

   

  Истражувапроизводи
  Флексибилен LED дисплеј за креативна неправилна форма
 • Транспарентен LED дисплеј за завеса за изложба

  Висока транспарентност

  Мала тежина 15 кг/м2

  Лесна инсталација

  3 години гаранција

   

  Истражувапроизводи
  Транспарентен LED дисплеј за завеса за изложба

Оставете ја вашата порака