rental led display
sryx2
sryx3
sryx4

Babagan awake dhewe

Founded in 2013, SRYLED punika anjog Produsèn tampilan LED adhedhasar ing Shenzhen, kita spesialis ing nawakake sawetara saka sudhut kualitas dhuwur, produk gumantung sing cocog karo macem-macem aplikasi, kalebu tampilan LED iklan njero ruangan ruangan lan ruangan, tampilan LED rental njero ruangan lan ruangan, bal-balan keliling LED tampilan, pitch LED tampilan cilik, poster tampilan LED, transparent LED tampilan, taksi ndhuwur tampilan LED, lantai tampilan LED lan wangun khusus Creative tampilan LED.

Waca liyane

warta paling anyar

  • Indoor LED Display

    Tampilan LED njero ruangan

    Tampilan LED mobil SRYLED cocok kanggo kabeh jinis model mobil, biasane dipasang ing atap taksi.Padhange bisa diatur kanthi otomatis (perlu nambah sensor cahya) ing wektu sing beda.

  • Advertising LED Display

    Iklan LED Display

    Tampilan LED ruangan SRYLED kanthi tingkat anti banyu IP 65, bisa digunakake ing kabeh jinis cuaca.Padhang dhuwur 4500 - 7000 nits tampilan LED ruangan, kang bisa adaptasi kanggo lingkungan njaba beda.

  • UHD LED Display

    Tampilan LED UHD

    SRYLED bisa ngasilake tampilan LED pitch paling cilik P0.9, bisa entuk resolusi 4K lan 8K nyata kanthi area cilik.Kajaba iku, kita uga duwe tampilan LED P1.25, P1.56, P1.6, P1.8, P1.9 HD sing cocog karo macem-macem kegiatan.

  • Stage LED Display

    Tampilan LED panggung

    Tampilan LED panggung SRYLED entheng lan ramping, gampang dirakit lan dicopot.Siji panel LED bisa dipasang ing 10 detik.Kabeh tampilan LED panggung kita duwe tingkat refresh paling sethithik 3840Hz, kanggo mesthekake kualitas gambar nalika motret.

  • Poster LED Display

    Tampilan LED Poster

    Nalika mateni tampilan LED poster, bisa digunakake minangka pangilon.Nalika diuripake, bisa nuduhake video lan gambar kanggo iklan.Produk sing sampurna kanggo pameran, bar, toko eceran lan meja ngarep perusahaan.

  • Car LED Display

    Tampilan LED Mobil

    Tampilan LED mobil SRYLED cocok kanggo kabeh jinis model mobil, biasane dipasang ing atap taksi.Padhange bisa diatur kanthi otomatis (perlu nambah sensor cahya) ing wektu sing beda.

Ninggalake Pesen Panjenengan