itulau_fanua

O le a avea le Fine Pitch LED Fa'aaliga ma Matafaioi Autu i Alamanuia LED i le Lumanai?

E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, o le a oʻo atu le maketi faʻaaliga LED laʻititi a Saina i le 9.8 piliona yuan i le 2021, ma avea ma maketi tutoʻatasi e sefulu piliona i le vaega faʻaalia o alamanuia faʻaalia. O lenei ausia o lona uiga o le a tuputupu aʻe le alamanuia i se fua faatatau o le 19.5% i le 2021. I le avea ai ma se faʻaaliga fou faʻatekonolosi faʻaaliga LED, o le talafaasolopito o le faʻaaogaina o lau laʻititi laʻititi LED e le umi. Ina ua maeʻa le saʻoloto mai le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga masani o le tuputupu aʻe i le 2019, o lelau la'ititi la'ei ta'ita'ina fa'aauau pea ona su'esu'e e le alamanuia ni vaega fa'aopoopo fou e fa'amautu ai le fa'aauau pea o le fa'atupula'ia o le alamanuia, ma toetoe lava a fa'ato'a le afa o le alamanuia fa'aaliga.

I le taimi muamua, na faʻailoa mai e le au suʻesuʻe o pisinisi o le maketi e sili ona faʻapitoa ma o le fua o le a faʻatapulaʻaina. Aʻo leʻi oʻo i le 2019, o le tuputupu aʻe o le maketi faʻaaliga LED laʻititi o loʻo pulea e oloa i luga aʻe o le P1, ma o le sini o le maketi o le suia lea o le sili atu i le 200-inisi le mata LCD i totonu. Ole vaega ole maketi e fa'apipi'i ile fa'aogaina ole DLP e fa'apipi'i lau tetele, le fa'aogaina ole leitio ma le televise ma fa'atūlaga lau tetele, ma le fa'aogaina mafolafola e tasi o masini fa'ainisinia. Ae a maeʻa le 2019, e mafai ona tatou iloa lelei lena meafa'aaliga ta'ita'i leleio lo'o faasolosolo malie fo'i ona sosolo atu i le tele o vaega o maketi.

E mafai ona tatou vaʻaia i nisi o maketi, o le suiga mai masini faʻaaliga i faʻaaliga laʻititi laʻititi o loʻo faʻaalia le LED o loʻo faasolosolo malie lava. I totonu o le fale faʻasalalauga, o le saoasaoa faʻapipiʻiina o le faʻaaliga laʻititi o le pitch LED e sili atu le vave, ma e maua ai le tele o filifiliga fatufatuaʻi, e sili atu ona lelei le vaʻaia, ma faʻateleina le tauvaga i tulaga tau. O isi oloa o loʻo maua pea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i pisinisi, LCD o le filifiliga muamua lea mo potu fono mo le tele o tausaga. I le taimi nei, o loʻo faʻaaogaina uma le LCD ma le LED tekinolosi i luma o le laulau poʻo le potu fono o atinaʻe, ma o le tele ma le tele o kamupani o loʻo i ai nei Ua sili atu ona faʻaogaina le faʻaogaina o faʻaaliga faʻaalia o le LED, lea ua avea ma masani. I le maketi fa'apisinisi, o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aaliga laititi o le pitch LED e aumaia ai le tele o mea lelei i ai. E le pei o le LCD ma le DLP, o le faʻaaliga laʻititi laʻititi o le LED e mafai ona toetoe lava a le iloa e mata le lava ona o le vavalalata vavalalata i le va o modules. O le lau atoa o loʻo i ai se aʻafiaga e leai se aoga. E le gata i lea, talu mai le amataga o le COV-19, o le manaʻoga mo le faʻatonuga ma le faʻatonuga nofoaga tutotonu ua faʻafeiloaʻi i se taamilosaga o le tumutumu, ma o le faʻaaliga laʻititi laʻititi o le LED o le manumalo tele lea i lenei maketi.
Fa'aaliga LED Potu Fono

O faʻamatalaga maketi e faʻamaonia ai foi lenei tulaga. O faʻamatalaga talafeagai o loʻo faʻaalia ai o le faʻateleina o le manaʻoga mo faʻaaliga LED i le maketi lisi, talosaga maketi HDR, faleoloa faleoloa, ma potu fono, o le a oʻo atu le maketi faʻaalia o le LED i le lalolagi i le 9.349 piliona US tala i le 2022, mai le 2 piliona i totonu o fale laiti- maketi maketi i le 2018 O le fua o le US tala ua oʻo atu i le lata i le 10 piliona i le gafatia, ma o le faʻatupulaia o maketi ua oʻo i le 28%.

O le mea moni, ua toetoe lava a maua e le alamanuia se maliega i le lumanaʻi atinaʻe faʻataʻitaʻiga o faʻaaliga LED laiti. O faʻaaliga laʻititi laʻititi o le LED o loʻo faʻaauau pea ona oomi ma faʻatoʻilaloina maketi LCD ma DLP, faʻauluina le maketi faʻaaliga atoa ina ia toe faʻaleleia. A o faʻaitiitia le pitch, e tatalaina ai se faasologa o faiga faʻaoga fou mo oloa fou, e pei o meaafale, fonotaga faʻapisinisi, faʻasalalauga maualuga maualuga, ma e oʻo lava i fale tifaga. Ua amata ona fa'ato'ilaloina e le tekonolosi fa'a LED isi fa'aaliga fa'aaganu'u fa'aaliga i totonu o alamanuia tu'usa'o eseese. I le lumanaʻi, aʻo faʻatupuina micro LEDs, e foliga mai e faʻaalia le tekonolosi faʻaalia o le LED i le tele o oloa, e pei o mataʻitusi atamai ma telefoni feaveaʻi. O le fa'aaliga LED ultra-fine-pitch ua tatalaina le faitoto'a i se maketi tele.

O le maketi e tumu i mafaufauga, ae o le tauvaga mo faʻaaliga laʻititi laʻititi o le LED e matua leaga lava, lea e sili atu ona faʻasalalau nai lo isi faʻaaliga masani. 52% o le lalolagi fa'atauga fa'aaliga fa'aaliga fa'aalia o lo'o gaosia i Saina. O le mea lea, e ui lava i le lautele o faʻamoemoega maketi, o loʻo malosi pea le tauvaga. O le sailia o atina'e fa'atekonolosi eseese ma su'esu'eina o fa'aoga i le tele o matā'upu ua avea fo'i ma fa'amuamua sili mo le au gaosi oloa laiti. I tulaga o tekinolosi, o tekinolosi eseese e pei o le Mini LED, Micro LED, ma le COB o loʻo taumafai uma e faia ni faʻalavelave i le tekinolosi. E tusa ai ma le faʻaaogaina, o loʻo faʻauluina foi i latou i tulaga eseese o talosaga i totonu o potu, nofoaga faʻatonu ma pulea, pisinisi faʻapisinisi, ma faʻafiafiaga fale tifaga.
TV Studio fa'aaliga LED

I se aotelega, o le fiasefulu piliona o faʻaaliga LED laiti i Saina i le 2021 ua naʻo se suʻega laʻititi. I le lumanaʻi, matou te faʻamoemoe e uiga i le fua o le 100 piliona-tulaga maketi faʻatautaia e Micro-LED. E le o se faʻateleina le vaʻaia o se taamilosaga fou o le tuputupu aʻe sili atu i le alamanuia faʻaaliga LED. Ua sau le galu. Ole malosi ole gaosiga fa'aletausaga, lelei ma le fa'aitiitiga o tau o le a avea ma fati masani o le atina'e i le lumana'i o fa'aaliga LED laiti. Faatasi ai ma le tele o malosiaga tau alamanuia, sili atu tupe faavae ma le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga, e mautinoa lava o le a sili atu. Fa'atelevave le fa'aauauina o tekonolosi tau alamanuia.


Taimi meli: Nov-26-2021

Tuu lau Feau