faqe_baner
 • GOB Indoor P2.6 Ekran LED i ngjarjeve 500x500mm & 500x1000mm panel LED

  Dizajni Modular Hub

  Rezolucioni 8K

  Rifresko 7680 Hz

  Mirëmbajtja e përparme

  Lidhje e përzier pa probleme

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  eksplorojnëprodukteve
  GOB Indoor P2.6 Ekran LED i ngjarjeve 500x500mm & 500x1000mm panel LED
 • Ekran LED me qira, Qasja e përparme në natyrë

  Shmangia e mirë e nxehtësisë

  Lidhje me forma të ndryshme

  Mbështetja e hyrjes në pjesën e përparme të jashtme

  Nuk ka dallim për modulet majtas dhe djathtas

   

   

  eksplorojnëprodukteve
  Ekran LED me qira, Qasja e përparme në natyrë
 • Ekran LED me lartësi të shkëlqyeshme për mur video 4K 8K HD

  Mirëmbajtja e përparme

  Peshë e hollë dhe e lehtë

  Struktura e Lirë

  Lidhja direkte e energjisë

   

   

  eksplorojnëprodukteve
  Ekran LED me lartësi të shkëlqyeshme për mur video 4K 8K HD

Lini Mesazhin Tuaj