page_banner
 • GOB внатрешен P2.6 LED дисплеј за настани 500x500mm &500x1000mm LED панел

  Модуларен дизајн на центар

  8K резолуција

  Освежи 7680 Hz

  Предно одржување

  Беспрекорно мешано спојување

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Истражувапроизводи
  GOB внатрешен P2.6 LED дисплеј за настани 500x500mm &500x1000mm LED панел
 • Изнајмување LED екран преден пристап на отворено

  Добра беспастност на топлина

  Спојување со различни форми

  Поддршка на отворен преден пристап

  Нема разлика за левите и десните модули

   

   

  Истражувапроизводи
  Изнајмување LED екран преден пристап на отворено
 • Фино темпо LED дисплеј за 4K 8K HD видео ѕид

  Предно одржување

  Тенка и мала тежина

  Слободна структура

  Директно поврзување со електрична енергија

   

   

  Истражувапроизводи
  Фино темпо LED дисплеј за 4K 8K HD видео ѕид
123456Следно >>> Страница 1/9

Оставете ја вашата порака