page_banner

SRYLED nyedhiyakake macem-macem tampilan LED njero ruangan kanggo gereja, panggung, konferensi, teater, mall, jendela, restoran, hotel.Kita duwe tampilan LED tetep njero ruangan biasa, tampilan LED transparan, tampilan LED fleksibel.

 

Tampilan LED njero ruangan kita minangka akses ngarep, luwih trep kanggo instalasi lan pangopènan, lan bisa ngirit papan.Kajaba iku, kita bisa ngatur ukuran lan wujud miturut kabutuhan sampeyan.

 

  • Tampilan LED Transparan kanggo Showcase Curtain

    Transparansi dhuwur

    Bobot entheng 15KG / sqm

    Instalasi Gampang

    Garansi 3 Taun

     

    njelajahproduk
    Tampilan LED Transparan kanggo Showcase Curtain
  • Tampilan LED Fleksibel kanggo Bentuk Ora Reguler Kreatif

    Tipis, entheng lan lentur

    amba ndeleng amba

    Kreatif kaya sing dikarepake

    Splicing Gamelan, flatness super dhuwur

     

    njelajahproduk
    Tampilan LED Fleksibel kanggo Bentuk Ora Reguler Kreatif
  • Indoor Advertising Led Tampilan Wall Mounted Akses Ngarep

    Pangopènan ngarep

    Struktur Baja Gratis

    Desain Sudut Kanan

    Instalasi Gampang

    Bobot entheng & Tipis

     

    njelajahproduk
    Indoor Advertising Led Tampilan Wall Mounted Akses Ngarep

Ninggalake Pesen Panjenengan